Ιδανική τσάντα για το σωματότυπο μου

Δημοσιεύτηκε από Leather Mall 05/01/2016 0 Σχόλιο (α) Μόδα,

Το σχέδιο και το χρώμα της τσάντας επηρεάζουν το πώς δείχνει η τσάντα επάνω μας. Συνήθως οι μεγάλες τσάντες δίνουν περισσότερη έμφαση στην περιοχή της μέσης και αυξάνουν το πλάτος των γοφών. Όπως και οι μεγάλες τσάντες με μακριά λουριά θα μας προσθέσουν οπτικά παραπανίσια κιλά. Μην δελεαστείτε από τα trends της σεζόν τα οποία δεν ταιριάζουν στη σιλουέτα σας: υπάρχουν πολλές εναλλακτικές που θα σας πηγαίνουν περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν λύσεις που θα ταιριάζουν στη σιλουέτα μας.

 

Ψηλή και λεπτή

 

Η ιδανική επιλογή είναι η μεγάλη τσάντα με μακριές λαβές και στρογγυλεμένο σχήμα, που οπτικά θα προσθέσει καμπύλες σε μια ψιλόλιγνη σιλουέτα.

Είναι τυχαίο άραγε που η Τζούλια Ρόμπερτς δηλώνει:

«Είμαι περήφανη και δεν αποχωρίζομαι ποτέ την τσάντα Birkin του οίκου Hermes. Ο σύζυγός μου την αποκαλεί «Honda», διότι είναι τόσο ακριβή όσο ένα αυτοκίνητο».

 

Ψηλή και λεπτή

 

 

Μικροκαμωμένη

 

Μια μικρή τσάντα που φοριέται χιαστί και φτάνει έως τους γοφούς είναι η καλύτερη επιλογή. Αποφεύγουμε τις μεγάλες τσάντες ώμου.

 

Μικροκαμωμένη

 

 

Με καμπύλες

 

Η τσάντα με «κοφτές» έντονες γραμμές είναι το πιο κολακευτικό στυλ. Αποφεύγουμε εκείνες τις τσάντες οι οποίες είναι υπερβολικά μικρές ή μεγάλες σε σχέση με το μέγεθος του σώματός, καθώς και παραγεμισμένες τσάντες που δίνουν όγκο.

 

Με καμπύλες

 

 

Με μεγάλους γοφούς ("σώμα αχλάδι")

 

Προτιμάμε τσάντες με κοντό λουρί ή τσάντες-φακέλους, όπως και τις τσάντες που φτάνουν πάνω από τους γοφούς. Πρέπει να τραβήξουμε τα βλέμματα από την περιφέρεια και να τα στρέψουμε στα πόδια ή στον κορμό.

 

 

Με παραπανίσια κιλά

 

Ιδανικές είναι οι τσάντες με κοντά ή μεσαίου μήκους λουριά και φυσιολογικού μεγέθους. Αποφεύγουμε τις μικρές τσάντες οι οποίες θα κάνουν παράξενη αντίθεση με τη σιλουέτα. 

  • Σε γενικές γραμμές η τσάντα πρέπει να συνδυάζεται αρμονικά και με τη σιλουέτα, αλλά και το υπόλοιπο look
  • Η μεγάλη τσάντα δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη του ¼ του ύψους
  • Μια δερμάτινη τσάντα δεν ξεθωριάζει εύκολά, δεν θα προκαλέσει κάποια αλλεργία και δεν θα λερώσει τα ρούχα

 

Ας είμαστε πάντα όμορφες, κομψές και αρμονικές!