Παλιά τσάντα - νέα εμφάνιση

Δημοσιεύτηκε από Leather Mall 22/01/2016 0 Σχόλιο (α) Μόδα,

Ανανεώστε τη παλιά σας τσάντα απλά και οικονομικά. Σας προτείνουμε μερικές ιδέες, με τις οποίες μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα μια παλιά τσάντα σε ένα πρωτότυπο κομμάτι με μοναδικό στυλ. Έχοντας στο νου σας κάποια δείγματα δουλειάς των επαγγελματιών σχεδιαστών, βάλτε μπρος τη φαντασία σας και σηκώστε τα μανίκια! Και στο τέλος θα έχετε μια «νέα» παλιά τσάντα και πολλά θετικά συναισθήματα, επειδή της χαρίσατε μια δεύτερη ζωή!

 

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, μπορεί να βρει στη ντουλάπα της τουλάχιστον 2 τσάντες, οι οποίες πια δεν της αρέσουν και πολύ ή έχουν γίνει παλιομοδίτικες, αλλά… δεν έχει κουράγιο για να τις πετάξει. Αυτές είναι οι τσάντες, που μπορούν να γίνουν αντικείμενα για την εκπλήρωση του ταλέντου σας στην διακόσμηση!

 

 

Ανανέωση δερμάτινης τσάντας

 

 

Μπορείτε να ανανεώσετε εντυπωσιακά τη παλιά σας δερμάτινη τσάντα με απλά υλικά, π.χ.  με κομμάτια από λεπτό σουέτ ή μαλακό δέρμα, τα οποία μπορείτε να κολλήσετε με ειδική κολλά.  Εκτός από τη κολλά, θα χρειαστείτε επίσης καλά ακονισμένο ψαλίδι.

Αν θέλετε να προσθέσετε όγκο, μπορείτε να φτιάξετε ένα λουλούδι. Γι’ αυτό θα χρειαστείτε πρότυπα από φύλλα χαρτονιού, κομμένα σε μορφή πετάλων. Τα πέταλα μπορεί να είναι σε διαφορετικό μέγεθος ή κατσαρά στα άκρα τους - έτσι θα αυξήσετε οπτικά τον όγκο.

 

Украшение кожаной сумки

 

Για να καλύψετε τις ατέλειες και εκδορές μπορείτε να προσθέσετε κάποια επίσης παλιά υλικά, π.χ.  κορδέλες από δέρμα ή ύφασμα, παλιό φερμουάρ, κουμπιά ή διακοσμητικά καρφιά. 

 

Украшение сумки с помощью декоративных шипов

 

 

Ανανέωση τζιν τσάντας

 

 

Μπορείτε εύκολα να δώσετε νέα ζωή σε μια τζιν τσάντα (αλλά και σε μια πάνινη τσάντα) χρησιμοποιώντας το κέντημα. Σημειώστε ότι στην τραχιά επιφάνεια της τζιν τσάντας ταιριάζει περισσότερα χοντρό μάλλινο ή ακρυλικό νήμα.

 

Προηγουμένως, φτιάξτε πάνω στο ύφασμα ένα προσχέδιο χρησιμοποιώντας κιμωλία. Τα μοτίβα που θα επιλέξετε πρέπει να έχουν μεγάλα και σαφή στοιχεία και για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα προσθέστε που και που χάντρες, κορδέλες, σχοινάκια, κουμπιά ή κομμάτια φο μπιζού.

 

Άλλος ένας τρόπος διακόσμησης – τα τρισδιάστατα λουλούδια φτιαγμένα από παλιά τζιν παντελόνια, από δέρμα, μάλλινο ύφασμα ή τσόχα.

 

Украшение джинсовой сумки

 

Ζωγραφική σε τσάντα

 

Μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση μπορεί να αποκτήσει η παλιά σας τσάντα με ζωγραφιές πάνω της με ακρυλικά χρώματα. Σημειώστε ότι το χρώμα πρέπει να είναι οπωσδήποτε ακρυλικό, αλλιώς δεν θα μπορέσετε να τη πλύνετε μετά.

 

ζωγραφική στη τσάντα

 

Δερμάτινη τσάντα οπωσδήποτε πρέπει να καθαριστεί πριν από βρωμιές με ασετόν. Αυτό θα βοηθήσει επίσης στο χρώμα να κάτσει καλύτερα. Επίσης πριν ξεκινήσετε κάντε μια δοκιμή σε ένα από τα κρυφά σημεία της τσάντας.

 

Украшением сумки рисунком