Εταιρεία

 

 

Μ+Κ
Leather Goods for Βusiness and Pleasure
Η Μ+Κ σήμερα


Το κατάστημά Μ+Κ λειτουργεί στο The Mall Athens στο ισόγειο, τηλ.: 210-6196818

Το κατάστημά Μ+Κ στο The Mall Athens

Το κατάστημά Μ+Κ λειτουργεί στο The Mall Athens στο ισόγειο, τηλ. κέντρο: 210 619 68 18


Ιστορική αναδρομή


Από το 1987 έως 2016


Το 1987, οι αδελφοί Μιχάλης και Κώστας Κούτας ανοίγουν το πρώτο εργαστήρι παραγωγής δερμάτινων ειδών, στην οδό Σωκράτους, στο ιστορικό κέντρο, στην καρδιά της αγοράς.


Κύρια απασχόληση τους η παραγωγή ποιοτικών και χειροποίητων μπρελόκ και πορτοφολιών που προορίζονταν για χονδρική πώληση.
Τον επόμενο χρόνο μετακομίζουν στην οδό Λυκούργου αφού οι απαιτήσεις της δουλειάς ολοένα μεγαλώνουν. Το 1996, αρχίζει η αναζήτηση συνεργασιών με προμηθευτές και πελάτες σε όλη την Ευρώπη.


Με την πάροδο των χρόνων, η εταιρία δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη χρήση νέων πρώτων υλών καθώς και προηγμένων αξεσουάρ στην παραγωγή των δημιουργιών της. Το 1999 η Μ+Κ μεταφέρεται σε ιδιόκτητα γραφεία στην Μεταμόρφωση Αττικής και εγκαινιάζει συνεργασίες με μονάδες παραγωγής υψηλών προδιαγραφών, στην 'Απω Ανατολή.
Από το 2002 δημιουργείται ένα δίκτυο επιλεκτικής διανομής των προϊόντων Μ+Κ.
 

Η Μ+Κ κρατά αδιαπραγμάτευτη την ποιότητα πρώτων υλών, και φινιρίσματος και την ανταγωνιστικότητα των τιμών της παρ' όλη τη μεγάλη ανάπτυξή της.


16 Chrisolora st., 144 52 Metamorphosis, Athens, Greece

Γραφεία και showrooms


Όσο προσεκτικός είναι ο σχεδιασμός και η παραγωγή των προϊόντων άλλο τόσο φροντισμένοι και φιλικοί είναι και οι χώροι που αυτά προβάλλονται: γραφεία και showrooms. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Μ+Κ, 1000 τ.μ. στη Μεταμόρφωση Αττικής θα βρείτε την πλήρη συλλογή προϊόντων και θα γνωρίσετε από κοντά το ευχάριστο και παραγωγικό περιβάλλον εκεί που το ομαδικό πνεύμα και η διάθεση συνεργασίας συναντούν την ποιότητα Μ+Κ.